#

Mededelingen

Vacature Landelijk Bestuur 2020-2021

28 Mrt 2020

#

Lees verder

Corona maatregelen

18 Mrt 2020

Het Landelijk Bestuur en Afdelingsbesturen houden de huidige situatie rond het coronavirus COVID-19 goed in de gaten. We nemen de adviezen van het RIVM heel serieus en vragen jullie dit ook te doen. Dat betekent dat ten minste tot 6 april zullen alle landelijke en lokale activiteiten van de Jonge Democraten worden afgelast. De landelijke Brusselreis (26-27 maart), de eerste sessie van de masterclass '' Politieke beïnvloeding'' (2 april) en de nieuwe ledendag (4 april) gaan dus niet door. Het is nog onzeker of de activiteiten die later gepland staan wel door zullen gaan. Houd de socials en de website in de gaten om op de hoogte te blijven tot wanneer deze maatregelen van kracht zijn. Wij zullen zelf als landelijk bestuur zo min mogelijk bijeen komen en onze werkzaamheden met name vanuit huis voortzetten. We blijven via de gebruikelijke telefonische en online communicatiekanalen bereikbaar.  De adviezen van het RIVM zullen de komende tijd mogelijk verder worden aangescherpt, updates zijn online te vinden (zie ook https://www.rivm.nl/<wbr></wbr>coronavirus/covid-19). Voor aanvullende vragen of advies kun je contact opnemen via info@jongedemocraten.nl

Lees verder

Jonge Democraten willen af van Nationale Studenten Enquête

20 Feb 2020

#

De Jonge Democraten willen een alternatief voor de Nationale Studenten Enquête (NSE). De enquête, die jaarlijks aan alle Nederlandse studenten wordt voorgelegd door stichting Studiekeuze123, dient de onderwijskwaliteit in Nederland in kaart te brengen. Ironisch genoeg voldoet het onderzoek van de NSE zelf aan weinig academische eisen. We zetten de grootste bezwaren op een rij.

Lees verder

Aanmelding delegatie JD IFLRY Kiev

13 Feb 2020

Meld je aan voor het IFLRY-congres in Kiev!
Van 24-26 april houdt onze Internationale koepelorganisatie IFLRY haar congres in Kiev. Informatie over het congres volgt later.

CONGRES
Tijdens dit congres wordt het nieuwe IFLRY bestuur verkozen. Met niemand minder dan onze eigen Daphnie Ploegstra als kandidaat! Ook zullen er politieke voorstellen, organisatorische en financiële zaken behandeld worden. De deelnemersbijdrage voor dit congres is 135 euro per persoon voor het gehele evenement, inclusief accommodatie en maaltijd.

Lees verder

Creatief team

29 Jan 2020

Het Creatief Team bestaat uit een groep JD'ers die zich met 'creatieve zaken' bezighouden. Vormgeven, teksten schrijven en photoshoppen worden onder andere door dit team uitgevoerd. Naast het uitvoeren van taken, bedenkt het team ook uit eigen initiatief creatieve projecten en kan het team helpen bij het ondersteunen van afdelingen. Denk bijvoorbeeld aan posters, filmpjes of foto’s met informatie over de afdeling, acties en campagnes. Heb jij een creatieve vaardigheid en lijkt het jou leuk om bij het team te komen? Stuur dan een mailtje naar promotie@jd.nl met een korte motivatie.

Lees verder