#

Blog

De Jonge Democraten gaan verhuizen!

12 Feb 2018

#
Vorig jaar zijn we door de verhuurder geconfronteerd met een plan voor grootschalige renovatie van het huidige pand van de JD. Na de mogelijkheden te hebben onderzocht om in het huidige pand te kunnen blijven zitten tot aan het einde van het huurcontract (1-1-2020), is gebleken dat dit voor teveel overlast zou zorgen . Het complex de Haagsche Bluf gaat op korte termijn volledig op de schop en de panden zullen van binnen helemaal worden uitgegumd.
Lees verder

Doneer jij aan de campagne?

07 Feb 2018

#

Doneer nu!

De komende weken staan voor de Jonge Democraten in het teken van campagnevoeren! Hoewel wij hier al een tijd hard mee aan de slag zijn, kunnen wij jouw steun goed gebruiken. Zo kunnen wij de sociale media professioneler aanpakken, meer informatie verspreiden of gerichte ludieke acties plannen. Je kan jouw kennis, vaardigheden of middelen doneren om onze campagne nog succesvoller te laten zijn.

Lees verder

HR-Heksen gezocht!

23 Jan 2018

#

Hou jij wel van goochelen met woorden? Tover jij zo de mooiste bepalingen tevoorschijn? Kan jij een brei aan regeltjes bezweren? Ken jij de magie van de JD door en door? Dan ben jij de HR-heks die wij zoeken voor het vernieuwen van ons HR!

Lees verder

Duurzame Kost - Een Verslag

11 Jan 2018

#

Urban farming, of in het Nederlands stadslandbouw, wat is dat nou? Binnen en buiten de Jonge Democraten komt het vaak ter sprake als dé oplossing voor het wereldwijde voedselprobleem en een duurzame lokale voedselproductie. Maar is dat ook daadwerkelijk zo, biedt het die kansen of is het luchtfietserij met een goed marketingverhaal?

Lees verder

Word jij een van de nieuwe ambassadeurs van FemDem? 

10 Jan 2018

#

FemDem is hét diversiteitsnetwerk van de Jonge Democraten waar vrouwen én mannen samen komen om de positie van vrouwen binnen de JD te versterken. Hier hebben we jullie hulp bij nodig!

Lees verder